En klassiker underveis

Når Solifer lager campingvogner, er det med spesiell tanke på vårt nordiske klima. I over 50 år har vi levd oss inn i hvordan regn, sol, kulde og varme påvirker måten du bor på. Og vi har brukt utallige timer på å finne den gode kjøregleden, for deretter å se på hvordan vi best kombinerer den med komfort som holder i allslags vær. Allerede for 50 år siden bestemte vi oss for at en Solifer skal tåle å være med som det ultimate og grenseløse reisefølget for deg som vil ut på eventyr. Det er en tanke som har vist seg å være like riktig i dag.

Vi ruller inn i fremtiden
Fremtiden er et sted som skal ha plass til mye. Tidligere var det kun bobilene våre som ble fabrikkprodusert i Tyskland, men ved å la campingvognene våre bli produsert på samme sted som bobilene, har vi nå funnet en effektiv måte å holde kostnadene nede på, samtidig som produksjonen beholder den høye kvaliteten og omsorgen som vi vil at en Solifer skal ha. Etter så lang tid ved tegnebordet for å finne nye og enda bedre detaljer og løsninger, er det godt å vite at resultatet er en smart investering som du får glede av i mange, mange år fremover.

Men fremtiden handler også om ansvar. En Solifer er bokstavelig talt som skapt for å nyte og bli ett med naturen, så selvsagt er miljøet noe som ligger vårt hjerte nær.

Bli med oss på eventyr!
Solifer er Nordens mest solgte campingvogn, med cirka 70 000 Solifer-vogner på veiene i dag. Rundt i Norden er det mange klubber som fører Solifer-entusiaster sammen. Og det er ikke så rart – dere som velger Solifer, har mye til felles. I tillegg til sansen for det lille ekstra, i form av smarte funksjoner og løsninger som du ikke finner i andre vogner og bobiler, finnes ønsket som en våre kunder uttrykte så treffende: å bli en del av naturen og landskapet, ikke bare kjøre gjennom det. Bedre skussmål kan man ikke få.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern