BOBILEN FOR BÅDE ISETE VINTERVEIER OG SVINGETE SIKKSAKKVEIER

I 50 år har Polar tilbudt komfort og kos for ferieglade nordmenn. Vi har fulgt med på ferier, feiret røde dager i kalenderen sammen med dere og vært med på langtur. Hver eneste reise har gitt oss ny inspirasjon til et komplett feriehjem. Og vi vet at en god campingvogn ikke bare innebærer komfort, men også minner for livet.

PÅ POLARFABRIKEN I DOROTEA tenker vi mye på hva som ligger i begrepet frihet når det gjelder campingvogner. Og vi vet at det finnes mange ulike svar. For noen er frihet å ha en vogn som kan tas med på oppdagelsesreiser – hvor enn det måtte være. Da trengs det en vogn som tåler både varme og kulde. Derfor passer det ekstra godt at fabrikken vår ligger i Lappland – det er et perfekt sted å teste vognene, slik at vi vet at de virkelig holder mål i vinterklimaet.

For andre innebærer frihet muligheten til å dra til stedet man har lengtet tilbake til helt siden forrige sommer – og bo komfortabelt når man er vel fremme. Da ønsker man naturligvis godt med plass, både for seg selv og alle tingene. Polar har markedets bredeste vogner og sikrer deg masse plass, slik at du også kan ta med deg komplett unødvendig utstyr!

UANSETT OM DU SKAL TILBRINGE EN HEL FERIE eller bare en helg i vognen, sommer eller vinter, så skal du sove virkelig godt. Alle våre vogner byr på fantastisk sovekomfort med virkelig tykke og deilige madrasser! Felles er også den tydelige rominndelingen som gjør at man gjerne kan pusle med forskjellige ting i samme vogn.

Din fritid er det viktigste vi har. Og for at vi til enhver tid skal kunne tilby mer behagelige opphold og enda smartere løsninger, lever og ånder vi for campingvogner! Det er derfor den stolte eier av en Polar-vogn kan bruke vognen år etter år. Og skulle du ønske å selge og bytte til en nyere modell, er annenhåndsverdien en investering i seg selv.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern