ZR Sno Pro® modellene har SLIDE-ACTION bakfjæring, noe som gir mer stabil kjøring under alle kjøreforhold.

ARS fjæringen foran er utstyrt med FOX 1.5 ZERO RC dempere, slik at du kan øke eller redusere både kompresjon og fjærdemping. Beltelengder som 129 Ripsaw™ eller 137 Ripsaw II belte for overlegne kjøreegenskaper, kurvekjøring, akselerasjon og bremsing.

SLIDE-ACTION BAKFJÆRING
Vi benytter racingteknologi på våre touring-modeller. SLIDE-ACTION bakfjæring betyr aktiv fjæring med koblingsblokker, samt uavhengig forstilling under aggressiv kurvekjøring og akselerasjon. Slik fungerer det. Idet de bakre koblingsblokkene aktiveres, senkes forstillingen slik at skiene kan håndtere neste hump mest mulig smidig og med optimal førerkontroll. Dette er den eneste fjæringen med en U-formet spalte som monteres over en fast aksel for å tillate en glidebevegelse på en halv tomme. Denne viktige detaljen kontrollerer skiene når de løftes under akselerasjon.
ARS™ FJÆRING FORAN
Geometrien på fjæringen foran leder belastningen til chassisets midtpunkt. Denne konfigurasjonen gir fronten et aggressivt utseende og tilsvarende aggressiv manøvrering. Den lettvektige spindelen laget av et stykke smidd aluminium er designet for ren styrke. Kuleleddene hindrer friksjon og gir bedre førerrespons. Totalt sett gjør designet at ZR kan kjøres under alle forhold. 
AVKJØLING
I tillegg til bedre ytelse er de også lettvektige og solide. Legg merke til den helt nye TEAM® Rapid Response II drevet clutch. Hva er det som gjør disse clutchene så bra? Det handler om å eliminere sluring slik at belte- og clutch-temperaturene avkjøles bedre. Vi nydesignet Torque Control Link™ (TCL) for å gi bedre justering av beltet og clutch. Resultatet er redusert temperatur for å gi høyere kraftoverføring til beltet. Fininnstilling av clutcher er nå enda raskere og enklere.  
Fox Zero QS3 Coil-over dempere
Denne nye og innovative støtdemperen fra FOX representerer et gjennombrudd innen ytelse og regulerbarhet. Støtdemperne har nå økt fleksibilitet for å gi enda bedre ytelse på modellene LXR, Sno Pro® og RR. Dette gjør at du for første gang kan justere fjæringen aktivt etter kjøreforholdene, uten å måtte ta av deg hanskene. FOX-kvaliteten er tydelig med Arctic Cat-kvalitet du kan stole på. FOX ZERO QS3 er en premium coil-over støtdemper i smidd aluminium. Mens FOX 2.0 ZERO QS3 og QS3R dempere lar deg øke eller redusere kompresjon og fjærdemping. Prøv også våre Kashima-belagte dempere for enda bedre slitestyrke og enestående kjørekvalitet.

Belte lengde x bredde x kamhøyde (tommer) 129 x 15 x 1,25 inch/ 327 x 38 x 3,2 cm
Støtdemper foran FOX 1,5 Zero QS-3
Total lengde/bredde (tommer) 121 x 47,75
Primær / sekundær variator Arctic 6
Ski ProCross 6
Motorgaranti 1
Beltetype Ripsaw
Styring 5,5 Fixed riser
Instrumentering Digital analog
Sporvidde (tommer) 42 - 43 justerbar
Revers 1
Understell Slide-Action
Reimgaranti 1
Støtdemper bak IFP 10
Motortype 2-takt
Slagvolum (ccm) 499
Bensintank (liter) 44,3
Elektrisk start
Godkjent for antall personer (stk) 2
Vindskjerm (tommer) Racing høyde

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern